Bijbanen

Ben jij student met gevoel voor Water en ben jij op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan naast je studie? Wil jij in opdracht van een bedrijf meewerken aan innovatief onderzoek of aan de ontwikkeling van een product? Centre of Expertise Water Technology (CEW) biedt diverse bijbanen, vakantiebanen, stages en afstudeeropdrachten voor studenten op MBO, HBO en WO niveau.

Referentie Angela Snip

4e jaars student Milieukunde

“Ik studeer milieukunde op Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden en zit inmiddels in mijn vierde studiejaar. Op het moment volg ik een minor in deeltijd en wil ik graag werkervaring opdoen in het werkveld. Daarom heb ik mij ingeschreven bij het CEW. Ik kon gelijk aan een project werken bij het Wetterskip Fryslân voor 16 uur per week. Ik raad het zeker mijn medestudenten aan en natuurlijk iedereen die affiniteit heeft met water om zich in te schrijven bij het CEW.”

Referentie Calvin Moore

2e jaars student Chemische technologie

“Ik heb de oriëntatie stage ervaren als prettig. Er werd ons verschillende kanten van de watertechnologie sector laten zien waardoor we hiervan een compleet ‘plaatje’ hebben kunnen krijgen. Het kantoor werk werd afgewisseld door werk in lab, wat het afwisselend en dus leuk maakt.”

Referentie Martijn Eikelboom

2e jaars student Milieukunde

“Bij het CEW heb ik een leerzame oriënterende stage gevolgd. Ik heb veel geleerd op het gebied van verslaglegging, onderzoek, en samenwerken. Samen met vier andere jongens hebben we ons bezig gehouden met interessante onderwerpen die ons veel informatie meegeven voor het vervolgen van onze studie. Stage lopen bij het CEW raad ik dan ook iedereen aan.”

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons