Stagelopen en/of afstuderen bij CEW

Bekijk hier direct onze actuele vacatures

Wil jij iets betekenen voor de wereld en werken aan reallife-opdrachten in een internationale omgeving? Kies dan voor een stage of afstudeerplek bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW), op WaterCampus Leeuwarden. De opdrachtgevers voor wie je werkt bij het CEW, zijn stuk voor stuk belangrijke spelers in de (watertechnologie)markt. Zo bouw je al tijdens je studie een relevant netwerk op en vergroot je je baankansen voor later!

Het CEW verricht toegepast onderzoek op het gebied van watertechnologie, samen met bedrijven en hogescholen. Zo draagt het CEW bij aan onderwijsontwikkeling, innovatieversnelling en talentontwikkeling. Je komt bij het CEW terecht in een gemotiveerd team van (vaste) medewerkers en studenten. Samen bedenk, onderzoek en test je innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel.

Wij zoeken doorlopend:
Enthousiaste mbo-, hbo- en wo-studenten in een opleiding die raakvlakken heeft met watertechnologie. Bijvoorbeeld hbo chemische technologie, biotechnologie of milieukunde, mbo chemisch-fysisch analist of biologisch-medisch analist. Maar ook andere opleidingen zijn in overleg mogelijk. Naast procestechnologen is er in de watersector bijvoorbeeld ook behoefte aan communicatiedeskundigen, bedrijfskundigen, werktuigbouwkundigen,  ict’ers en vele andere disciplines.

Dit ga je doen:
Wat je gaat doen, hangt natuurlijk sterk af van het project waarmee je aan de slag gaat. In het ene project help je glastuinders bij het verwijderen van gewasbeschermingsmiddelen uit restwater, in het andere test je het zuiverend vermogen van een moerasdak of onderzoek je de besparingen die gerealiseerd kunnen worden met een regenwateropvangsysteem. Er is bij het CEW veel dynamiek en er zijn doorlopend nieuwe projecten, maar een ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal écht en komen rechtstreeks uit de praktijk. Afhankelijk van je interesse, ervaring, opleiding en verdere achtergrond proberen we je te plaatsen op het best passende project. Je wordt professioneel begeleid door experts uit de waterwereld.

Jouw werkomgeving:
Ons kantoor is gevestigd op de WaterCampus, Oostergoweg 9 in Leeuwarden. Hier loop je stage in een team van vaste medewerkers en een steeds wisselende groep studenten (10 tot 20). Daarnaast ben je, afhankelijk van je project, regelmatig te vinden in het Waterapplicatiecentrum (WAC), waar wij veel van onze onderzoeken doen, op locatie bij klanten en in het veld.

Jouw profiel:
Je bent nieuwsgierig en ondernemend. Je kunt goed zelfstandig werken én samenwerken. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om overzicht te houden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en wilt die nog verder verbeteren.

Wat wij jou bieden:
• een passende (afstudeer)stage, afhankelijk van je interesse, ervaring, opleiding en verdere achtergrond;
• werken in een energiek en informeel team, samen met andere (internationale) studenten;
• een stage met maatschappelijke relevantie;
• ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
• uitstekende baanperspectieven.

Jouw reactie:
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een email naar studenten@cew.nl, met als onderwerp ‘Stageplek’ of ‘Afstudeerplek’ en vertel ons waarom jij stage wilt lopen of wilt afstuderen bij het CEW. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Maarten Trilsbeek op telefoonnummer 058 210 09 19 of kijk even op www.cew.nl.

Voorbeelden van projecten waar je zomaar bij betrokken had kunnen zijn vind je hier.

Jouw gegevens worden behandeld volgens onze privacyverklaring.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons