Vacature: 2 Communicatieadviseurs I 1,6 – 2,0 fte

Werken bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW) betekent werken in een toekomstgerichte organisatie met een energiek team. CEW bedenkt, onderzoekt en test innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel. Dit doet CEW in samenwerking met studenten, docenten, onderzoekers en lectoren van o.a. NHL Stenden Hogeschool en Van Hall Larenstein, om bij te dragen aan innovatieversnelling, talentontwikkeling en onderwijsontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar twee communicatieadviseurs. Als communicatieadviseur bij CEW ben je een belangrijke schakel in de quadruple helix: bedrijfsleven – onderwijs – overheid – maatschappelijke organisaties. Hierbinnen werk je samen met je collega-communicatieadviseur, de business developer, projectmanagers, lectoren, onderzoekers, studenten en praktijkprofessionals. Zo wordt de verbinding gelegd tussen de vraag uit het werkveld en het innovatievermogen van hogescholen.

Dit gaan jullie doen:

 • Jullie zijn verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en uitvoeren van communicatiebeleid binnen CEW;
 • maken deel uit van communicatiewerkgroepen binnen projecten;
 • beheren diverse (online) communicatiekanalen en dragen zorg voor content als foto’s, video’s en teksten;
 • organiseren evenementen en andere activiteiten;
 • begeleiden studenten in jullie vakgebied en aanverwant die bij CEW stage lopen. Denk hierbij aan opleidingen als communicatie, cmd (communicatie & multimedia design), mediavormgeving en leisure & events management.

Samen met de studenten zorgen jullie ervoor dat het CEW goed op de kaart staat bij relevante doelgroepen.

Wie zoeken we?

We zoeken twee enthousiaste allround communicatiespecialisten die elkaar aanvullen en overlappen, zowel in vaardigheden als in persoonlijkheid. Bijvoorbeeld een creatieve duizendpoot die plannen kan uitdenken, effectieve content kan maken en mensen weet te verbinden. En een extraverte organisator die graag op een podium staat, als tweede natuur de socials bijhoudt en net zo gemakkelijk een journalist te woord staat. Samen zorgen jullie voor effectieve communicatie die het werk van CEW de eer aandoet die het verdient. Beiden kunnen jullie je goed inleven in de belevingswereld van studenten en jullie halen er plezier uit om hen te zien groeien, mede dankzij jullie professionele begeleiding.

Jullie profiel:

Jullie zijn beiden professionals die het communicatievak van a tot z kennen. Jullie hebben minimaal een hbo-opleiding gevolgd op het gebied van communicatie of vergelijkbaar en daarnaast tenminste enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. De maatschappelijke doelstellingen van het CEW, het waterwerkveld en het werken in een non-profitorganisatie, waarin het draait om studenten, spreken jullie aan.

Overige eigenschappen en vaardigheden:

 • Jullie kunnen goed schakelen tussen strategisch werk en uitvoerende communicatietaken;
 • hebben kennis van relevante Adobe CS applicaties en WordPress of een vergelijkbaar web CMS;
 • beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • beheersen de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed.

Wat wij jullie bieden:

 • werken in een energiek en informeel team;
 • een marktconform salaris en uitstekende voorwaarden;
 • een afwisselend takenpakket met eigen verantwoordelijkheid binnen een klein team;
 • een baan met maatschappelijke relevantie.

Reageren:

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in een van de geschetste profielen? Stuur dan jouw motivatiebrief + curriculum vitae naar Centre of Expertise Water Technology, t.a.v. Jeroen Rijnhart, Postbus 1113, 8900 CC Leeuwarden, of per email naar info@cew.nl, met als onderwerp ‘Sollicitatie Communicatieadviseur’. Reageren is mogelijk t/m 25 augustus 2024, de eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 5 september. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact op nemen met Jeroen Rijnhart (directeur CEW) via 06 14 607 532. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cew.nl.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons