Student in the spotlight: Dennis Bergsma

17 feb 2022.
  • Naam: Dennis Bergsma
  • Leeftijd: 29 jaar
  • Uit: Makkum
  • Opleiding: NHL Stenden Communicatie en Multimedia Design

Mijn naam is Dennis Bergsma, ik kom uit een havendorpje genaamd Makkum aan de westkant van de provincie Fryslân en woon inmiddels ongeveer een jaar in Leeuwarden. Voor mijn huidige opleiding heb ik drie jaar Mediavormgeving gestudeerd aan het Friesland College. Daarna wilde ik meer leren over het “waarom” van ontwerpen en concepten, dus ben ik Communicatie en Multimedia Design (CMD) gaan studeren aan NHL Stenden Hogeschool voor meer diepgang.

Mijn besluit om een stage bij het CEW te doen komt voort uit een project van het CEW waaraan ik bij NHL Stenden heb gewerkt en een interesse in water die daaruit ontstond. Het werken in een multidisciplinair team en een internationale omgeving spreekt mij erg aan, ook omdat het heel anders is dan de stage die ik eerder deed bij een grafisch ontwerpbureau.

Er is bij CEW een grote verscheidenheid aan projecten waaraan ik werk. Van het opmaken van allerlei soorten drukwerk tot het maken van illustraties. Ik werk ook aan een aantal grotere projecten, zoals de WaterCampus Experience Day 2022, de CEW Community en een format voor socialemediaposts.

Ik vind het erg fijn dat ik hier mijn eigen plekje heb als CMD’er. Er is genoeg te doen en ik heb het gevoel dat mijn ervaring als designer goed van pas komt in deze omgeving. Verder is de soep hier erg lekker, haha!

Na deze stage ga ik aan de slag met het laatste deel van mijn bacheloropleiding. Als dat klaar is, ga ik op zoek naar een uitdagend bedrijf waar ik kan blijven leren en mijn eigen plek kan vinden binnen een team.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons