Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

De CEW-nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd en bevat nieuws over toegepast onderzoek, product- en onderwijsontwikkeling op het gebied van watertechnologie. Incidenteel kunt u een uitnodiging ontvangen voor een symposium of ander relevant evenement.
Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

Meerkeuze *
“We doen niet een onderzoek om een theorie te bewijzen, maar we hebben gewoon iets praktisch, iets wat nodig is in de markt en de markt die vraagt er om.
6 apr 2017. Dat geeft mij het gevoel dat het heel belangrijk is en dat ik me heel graag wil inzetten om het voor elkaar te krijgen.”
“Bij het CEW doe ik veel interessante praktijkervaring in de watertechnologie op. Een onmisbare toevoeging aan mijn studie!”
5 apr 2017.
“The CEW is a bridge between industry and knowledge, where the collaboration of both sectors results in dynamic applied research that examines the actual issues in water technology.”
5 apr 2017.        
“Binnen Holland Water besteden we relatief veel tijd en aandacht aan R&D en in dat speelveld werken we al een groot aantal jaren samen met het CEW.
5 apr 2017. Het CEW is voor ons een interessante partner omdat zij op ons terrein van watertechnologie kennis en faciliteiten zoals het waterapplicatiecentrum en studenten aanbied...
“Het CEW geeft mij de kans om in de praktijk kennis te maken met uiteenlopende watertechnologieën en om een belangrijke bijdrage leveren aan zowel het bedrijfsleven als de maatschappij.”
4 apr 2017.
“Het CEW is de makelaar tussen het bedrijfsleven en het onderwijs”
3 apr 2017.
“Door samen te werken met het CEW hebben we, echt veel  sneller dan volgens het projectplan, een businesscase kunnen ontwikkelen die er gewoon heel interessant uitziet.
2 apr 2017. Wij stonden onlangs voor de uitdaging om gewasbeschermingsmiddelen voor 95% uit afvalwater van glastuinders te verwijderen, tegen 50% van de conventionele kosten. Door...
“Het CEW biedt een unieke werkomgeving waar studenten van over de hele wereld samenwerken om echte problemen op te lossen…
30 mrt 2017. die rechtstreeks uit de watersector komen.”
“Als stagiair verbreed ik mijn kennis over het belang van watertechnologie, zowel in de praktijk als theoretisch.”
29 mrt 2017.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons