Project 211: Sample Analysis Rainmaker

Het doel van Rainmaker is om veilig drinkwater te produceren voor gemeenschappen in nood, zodat ze kunnen gedijen en nooit dorst zullen krijgen. Rainmaker biedt een reeks lucht-water- en water-water-technologie├źn. Deze producten bieden een betere, zuinigere manier om veilig drinkwater te leveren. Air-to-Water haalt zoet water uit vocht in de atmosfeer, terwijl Water-to-Water niet-drinkbaar water (afval, zout, vervuild, grijs of brak) omzet in veilig drinkwater. Ze kunnen allemaal op wind of op zonne-energie werken, dus ze laten geen koolstofsporen achter. Er zijn ook opties voor modellen met net- en generatorvoeding.

Onderzoeksdoel

Het onderzoeksdoel van dit bedrijf was het analyseren van verschillende watermonsters en het leveren van gecertificeerde gegevens voor verschillende parameters. Rainmaker heeft gecertificeerde gegevens nodig om aan te tonen dat hun technieken goed werken.

Gebruikte methode

Voor dit onderzoek zijn watermonsters van Rainmaker geanalyseerd bij een gecertificeerd laboratorium waar CEW gebruik van kan maken.

Resultaten

Nog niet bekend.

Klant (en)

Rainmaker, Ricardas Ziacas

Deelnemende studenten, docenten, lectoren, experts etc.
Bob van Bijnen (projectmanager)

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons