Referenties

Lees wat bedrijven zeggen over het CEW:

Peter van der Linde

Directeur van Holland Water

“Binnen Holland Water besteden we relatief veel tijd en aandacht aan R&D en in dat speelveld werken we al een groot aantal jaren samen met het CEW. Het CEW is voor ons een interessante partner omdat zij op ons terrein van watertechnologie kennis en faciliteiten zoals het waterapplicatiecentrum en studenten aanbieden die leiden tot het versnellen van innovaties. Ook op het gebied van sensortechnologie hebben we inmiddels succesvol projecten afgerond.”

Henk Schonewille

CEO, Wafilin Systems BV

“Wij zien CEW als een van onze belangrijke partners binnen de Watercampus in Leeuwarden, die verbindingen tot stand brengt tussen het onderwijs en de praktijk binnen de watertechnologiemarkt. Deze samenwerking heeft voor Wafilin Systems reeds tot een aantal aansprekende successen geleid, zoals het winnen van de WIS-award 2017.“

Mateo Mayer

directeur-eigenaar Easy Measure BV

“Wij stonden onlangs voor de uitdaging om gewasbeschermingsmiddelen voor 95% uit afvalwater van glastuinders te verwijderen, tegen 50% van de conventionele kosten. Door samen te werken met het CEW hebben we, echt veel sneller dan volgens het projectplan, een businesscase kunnen ontwikkelen die er gewoon heel interessant uitziet."

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons