WaterCampuspartners presenteren zich op Aqua Nederland Vakbeurs

26 mrt 2019.

Het beursprogramma van Aqua Nederland Vakbeurs werd op dinsdag 19 maart 2019 afgetrapt door voormalig RTL4-weervrouw Helga van Leur, met een lezing over het klimaat in relatie tot water. Belangrijke boodschap van Van Leur: “Kom uit je eigen bubbel en ga op ontdekkingstocht. Want door nieuwe mensen te ontmoeten, breng je veel meer teweeg en kun je iets veranderen.” Daarvoor was Aqua Nederland Vakbeurs bij uitstek de gelegenheid.

Drie dagen met meer inspirerende lezingen, strak aangeklede stands, vele constructieve gesprekken met (potentiële) klanten en leveranciers en vernuftige innovaties in de ‘Innovatiestraat’ volgden.

WaterCampus beursstand Aqua Nederland Vakbeurs 2019

Het CEW stond samen met WaterCampus-partners CIV Water, Water Alliance en Wetsus in de innovatiestraat, een initiatief van de Water Alliance. Een logische plek, want wie innovatie zegt, zegt WaterCampus. Zo helpt het CEW ontwikkelaars van watertechnologie om hun innovatieproces te versnellen en eindgebruikers om slimmer, duurzaam en circulair om te gaan met water. Wie op zoek is naar samenwerking, is bij de Water Alliance aan het juiste adres. CIV Water richt zich op de ontwikkeling van jongeren én werkenden tot wendbaar vakman. Wetsus tot slot, is er voor het fundamentele onderzoek op het gebied van watertechnologie.

Sfeerimpressie Aqua Nederland Vakbeurs 2019

Een uitgebreide social media campagne werd opgetuigd om bezoekers naar de innovatiestraat te trekken. Zo presenteerden de deelnemende bedrijven zichzelf en hun product(en) in een korte video om bezoekers te prikkelen naar de stand te komen.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons