WaterCampus naar jubileumeditie (15e) Aqua Nederland

24 mrt 2023.

Van 21 t/m 23 maart vond de jaarlijkse vakbeurs Aqua Nederland plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op de vakbeurs kwamen deze keer ruim 6.200 waterprofessionals de producten, diensten en innovaties bekijken van bijna 300 exposanten. Bezoekers beloonden de beurs met een 7,7 en exposanten met een 7,6.  WaterCampus-partners CEW, Water Alliance, Wetsus en CIV Water droegen op uiteenlopende manieren een steentje bij aan het succes.

Next level

De partners waren met een gezamenlijke stand te vinden op Next Level, sinds 2022 het domein van de thema’s kennis, innovatie, advies en carrière. Zo was er een wand met vacatures van WaterJobs en een Innovatiestraat en werden er diverse lezingen verzorgd door de partners. Janneke Dickhout, docent-onderzoeker bij CEW, vertelde in het Watertheater over de identificatie en verwijdering van microplastics binnen het project Agro2Circular.  

Beneden in de hal konden bezoekers terecht op de ‘marktplaats’ waar vraag en aanbod van producten en diensten samenkomt. 

Stagiairs

Net als andere jaren bood CEW zijn stagiairs de gelegenheid om de beurs te bezoeken, om daar kennis te maken met de Nederlandse watersector. De technologiestudenten maakten gebruik van deze gelegenheid om in gesprek te gaan met technologieontwikkelaars, terwijl de communicatiestudenten met een nieuwsgierig en kritisch oog keken naar de vele uitingen op de beurs. 

Het waren drie inspirerende dagen waarbij we konden genieten van mooi aangeklede stands, interessante lezingen en constructieve gesprekken met zowel oude bekenden als nieuwe relaties.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons