Versterking CEW-Team

30 jun 2017.

In mei kreeg het CEW-team versterking van geochemicus dr. Nikolaj Walraven, die de rol van projectmanager gaat vervullen. Daarnaast gaat Walraven ondersteunen bij acquisitie en bij het verwerven van Europese projecten. Een korte introductie:

Walraven: “Al sinds de oprichting in 2012 werk ik samen met het CEW vanuit mijn eigen bedrijf GeoConnect. Het CEW zat destijds in het Fryslân Fernijt III-project ‘On-line bewaking van Legionella preventie systemen’ en daarbij speelde sensortechnologie een belangrijke rol. Vanuit GeoConnect doe ik aan sensorontwikkeling en zodoende wisten we elkaar te vinden. Het CEW heb ik altijd een interessante organisatie gevonden omdat deze bedrijven, onderwijs en overheid met elkaar verbindt.

Van oorsprong ben ik geochemicus, ik studeerde geochemie aan de UU en promoveerde aan de VU in Amsterdam. Inmiddels ben ik 12 jaar zelfstandig ondernemer en ik voelde de behoefte om mijn activiteiten te verbreden. Daarom besloot ik een open sollicitatie naar het CEW te sturen om hier in deeltijd te komen werken. Die kwam precies op het juiste moment; ze zochten ondersteuning op het gebied van projectmanagement, acquisitie en het verwerven van Europese projecten. Omdat we elkaar al goed kenden was het snel geregeld en ‘the rest is history’. Ik ben bij het CEW in een fris en gedreven team terechtgekomen, allemaal mensen die helemaal gaan voor de watertechnologie, dat is erg prettig en motiverend.

Mijn ambitie is om het laboratorium meer naar het veld te brengen. Door op locatie te meten en op basis van de resultaten direct processen aan te sturen, kunnen veel tijd en kosten bespaard worden. Mijn kennis op het gebied van sensortechnologie kan ik daarbij goed gebruiken. In deeltijd voor het CEW werken, naast het runnen van mijn eigen bedrijf, biedt mij precies de verbreding die ik zocht!”

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons