UITNODIGING: bezoek ons tijdens Aqua Nederland Vakbeurs

28 feb 2018.

Ook dit jaar staan we samen met onze collega’s van WaterCampus weer op Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem. U vindt ons van 13 t/m 15 maart op standnummer I.113G, in de Innovatiestraat. Deelnemers krijgen hier de ruimte om hun bedrijf en innovatie op het gebied van watertechnologie op een speciale manier onder de aandacht te brengen. De Innovatiestraat wordt mede mogelijk gemaakt door Water Alliance.

Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.800 waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. In 2018 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Bezoek van beide beurzen is gratis, kaarten bestelt u hier.

Speelt water binnen uw bedrijfsprocessen een belangrijke rol en wilt u hier slimmer, duurzamer en circulair mee omgaan? Of ontwikkelt u toepassingen op het gebied van watertechnologie en wilt u uw innovatieproces versnellen? Dan kan het Centre of Expertise Water Technology (CEW) u van dienst zijn! Bezoek onze stand van 13 t/m 15 maart en laat u informeren door een van onze medewerkers.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons