Themasessies toegepaste watertechnologie tijdens EWTW2018

26 jul 2018.


Tijdens de European Water Tech Week (EWTW2018) van 24 – 27 september, organiseert het CEW, samen met de lectoraten Sustainable Water Systems van Van Hall Larenstein en Water Technology van NHL Stenden, drie themasessies over toegepaste watertechnologie.

Wetsus Congress
Op dinsdag 25 september, de tweede dag van het Wetsus Congress, is er in de ochtend een sessie met als thema “Technology for sustainable agriculture”, over hergebruik van water en het terugwinnen van waardevolle componenten uit waterstromen, onder leiding van Peter van der Maas, lector sustainable water systems, Van Hall Larenstein Hogeschool. Klik hier voor meer informatie over sprekers en programma.

In de middag is er een sessie met als thema “Applying membranes in systems / The salt challenge”, onder meer over het geschikt maken van zout en brak water voor o.a. consumptie en industrie, zonder daarmee zoutlozingsproblemen te creëren. Voorzitter van deze sessie is Luewton Agostinho, lector water technology, NHL Stenden Hogeschool. Klik hier voor meer informatie over sprekers en programma.

Waterlink
Op woensdag 26 september, dag één van Waterlink, kunnen geïnteresseerden hun kennis over subsidieregelingen en andere financieringsmogelijkheden bijspijkeren tijdens de sessie “How to fund your valorisation of knowledge using applied research?” Onder andere alle ins en outs van twee onlangs door het CEW verworven Europese calls komen voorbij. Deze sessie wordt geleid door Länk Vaessen, business developer bij CEW. Klik hier voor meer informatie over sprekers en programma.

Technologieontwikkelaars, eindgebruikers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze sessies en mee te praten.

European Water Tech Week Leeuwarden (EWTW 2018)
Leiders op het gebied van innovatie, technologie en beleid van bedrijven, universiteiten en overheden ontmoeten en inspireren elkaar tijdens een aantal evenementen, van 24 tot en met 27 september 2018, in Stadsschouwburg De Harmonie en het WTC Leeuwarden. Het Wetsus Congress, de WaterLink conferentie van Water Alliance en een innovatiebeurs zullen deel uitmaken van het programma.

Meer info/ registreren

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons