Team CEW versterkt met Program Manager en Project Manager

27 feb 2017.

Eind 2016 is het CEW-team versterkt met twee nieuwe medewerkers, Anthony Verschoor en Bob van Bijnen. De uitbreiding heeft alles te maken met een goed gevulde opdrachtenportefeuille en de ambitie van het CEW om hét centrum voor toegepast onderzoek op het gebied van watertechnologie te zijn.

Anthony Verschoor gaat in deeltijd bij het CEW aan de slag als Program Manager. Daarnaast blijft hij verbonden aan Wetsus als Wetenschappelijk Project Manager van het onderzoeksthema Algae en doet hij Research en Development voor Duplaco. Dit laatste bedrijf richt zich op de productie van microalgen en afgeleide producten voor -met name- levensmiddelen en diervoeding.

Bob van Bijnen gaat eveneens in deeltijd aan de slag voor het CEW, maar dan als Project Manager. Bob brengt ruime ervaring mee op het terrein van watertechnologie, onderzoek en laboratoriumanalyses. Naast zijn aanstelling bij het CEW runt hij een eigen bedrijf, NewAna B.V. , waarin hij een nieuwe voorbewerkingstechniek, op basis van filtratie, ontwikkelt ten behoeve van laboratoriumanalyses.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons