Studenten Minor Sustainable Design Solutions (SDS) bezoeken WaterCampus

2 sep 2021.

Zo’n 50 studenten van de NHL Stenden minor Sustainable Design Solutions bezochten op donderdag 2 september WaterCampus Leeuwarden. Voorafgaand aan het bezoek hadden de studenten twee casussen gekregen met de vraag om na te denken over oplossingen vanuit het perspectief van hun minor.

De studenten inspireerden ons met hun out of the box oplossingen voor onze watergerelateerde vragen. In het Water Applicatie Centrum (WAC) lieten we ze onze technologische oplossingen zien en bespraken we de verschillen. Tijdens een wandeling over het WaterCampus-terrein vertelden we over de duurzame oplossingen in de verschillende gebouwen. Zoals de verwijderbare constructie in het monumentale WaterCampus Business Centre en de oplossingen om water en energie te besparen in het gebouw waar o.a. Wetsus, CEW en CIV Water gevestigd zijn.

Het was een vruchtbaar bezoek, waarbij veel nuttige contacten zijn gelegd. Onze dank gaat uit naar Hogeschool Van Hall Larenstein voor het ter beschikking stellen van hun auditorium en aan het Waterapplicatiecentrum voor hun gastvrijheid.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons