Student in the spotlight: Rutger van der Molen

11 feb 2020.

  • Leeftijd: 20 jaar
  • Hobby’s: MMA, gamen, klussen en Netflixen
  • Woonplaats: Groningen
  • Studie: 4e jaars MBO Life Sciences, Water en milieu

Natuurkunde en aardrijkskunde vond ik altijd heel leuk, dus daarom heb ik voor de studie MBO Life Sciences richting Water en milieu gekozen. Ik heb al meerdere stages gelopen, maar nog nooit een onderzoeksstage gedaan. Omdat ik na mijn mbo-studie graag Hbo-Milieukunde wil studeren heb ik voor CEW gekozen. Er zijn hier meerdere hbo-studenten waardoor het me een goede uitdaging leek om met hen stage te lopen.

CEW is ook echt gericht op stagelopers. Soms komt stage op de tweede plek bij een bedrijf, maar je kunt duidelijk merken dat ze er hier veel aandacht voor hebben. Je kunt genoeg hulp krijgen van iedereen en de sfeer is echt heel gezellig.

Ik ben bezig met het project Silco ®Sensor. Hiervoor ga ik sensoren die koper en zilver in het water meten valideren. Daarnaast ben ik bezig met het project ‘Prakje Bakje’. Dat is cellulose-onderzoek in riolering. Ik vind het erg leuke projecten want ze zijn heel breed. Er zijn meerdere bedrijven bij betrokken die allemaal verschillende belangen hebben bij dit project. Het is interessant om erover na te denken hoe je voor alle bedrijven het beste resultaat kunt halen.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons