Student in the spotlight: Menno Altenburg

12 jun 2022.
  • Naam: Menno Altenburg
  • Leeftijd: 24
  • Uit: Bolsward, Nederland
  • Opleiding: Bestuurskunde, NHL Stenden Hogeschool

Mijn naam is Menno Altenburg en ik studeer Bestuurskunde aan NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Mijn hobby’s zijn o.a. windsurfen, gitaarspelen en koken. Daarnaast houd ik wel van een feestje.

Mijn stageplek bij het CEW heb ik gevonden via mijn coach. Ik vind het leuk dat het CEW veel met watertechnologie doet en denk dat watertechnologie – en technologie in het algemeen – een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst. Ik werk op het moment aan het project ‘5% Reductie in drinkwaterverbruik voor inwoners van de gemeente Leeuwarden’.

Het meeste geniet ik van de werkatmosfeer hier. Mensen zijn erg open en informeel waardoor we allerlei onderwerpen kunnen bespreken. Ik was gewend aan een meer formele werkplek, dus ik moest eerst wel even wennen, maar nu geniet ik er dus van.

Het belangrijkste dat ik tot nu toe heb geleerd, is dat sommige mensen die je te pakken moet krijgen er lang over kunnen doen om te antwoorden. Ik heb hier mee om leren gaan en heb een hoop advies gekregen van de onderzoeker met wie ik samenwerk.

Na deze stage ga ik op zoek naar een baan in de consultancybranche. Ik heb een achtergrond in IT en zou graag een baan willen die mijn technische IT-kennis combineert met mijn bestuurskundestudie.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons