Student in the spotlight: Levi Kedde

16 okt 2023.
  • Naam: Levi Kedde
  • Leeftijd: 26
  • Uit: Sneek
  • Opleiding: Bestuurskunde, NHL Stenden Hogeschool, Leeuwarden

Mijn naam is Levi Kedde en ik ben woonachtig in Sneek. Ik werk momenteel aan mijn afstudeerscriptie bij het CEW, wat het grootste deel van mijn tijd in beslag neemt. De resterende vrije tijd die ik door de week heb, probeer ik in de sportschool te spenderen. In de weekenden ben ik aan het werk en onderhoud ik mijn sociale contacten. Ook ben ik zeer regelmatig aanwezig in het stadion van SC Cambuur om een (niet altijd even) goed potje voetbal te kijken. Wanneer mijn afstudeerstage erop zit, zal ik nog een halfjaar een minor volgen op NHL Stenden Hogeschool. Uiteindelijk hoop ik voor de zomervakantie van 2024 mijn Bachelor Bestuurskunde behaald te hebben.

Wat is je achtergrond?

Als Bestuurskundestudent heb ik geen achtergrond in watertechnologie of iets wat daarop lijkt. Persoonlijk ben ik meer geïnteresseerd in politiek, overheid(instellingen) en recht. Laatstgenoemde is ook de richting waarin ik op dit moment, gelijktijdig met mijn bachelor, een pre-master volg. Hierdoor zou ik meteen kunnen instromen in een masteropleiding waarin deze interessegebieden worden gecombineerd.

Waarom heb je voor CEW gekozen?

Toen ik naar een afstudeeropdracht zocht, kwam ik via een docent bij een vacature van het CEW terecht. Ik solliciteerde en mocht op gesprek komen bij de heer Trilsbeek. Helaas bleek tijdens het gesprek dat de klant van het CEW die de opdracht had verstrekt, zich had teruggetrokken. Maar uiteindelijk zijn we samen toch tot een oplossing gekomen en is er een nieuwe opdracht voor mij  geformuleerd.

Waar gaat je opdracht over?

De opdracht gaat over het opzetten van alumnibeleid voor het CEW. De wens vanuit de organisatie is om de band met alumni (oud-stagiairs en afstudeerders van CEW) te versterken en om met hen in contact te blijven. Daarbij is het natuurlijk ook de vraag wat de wensen en behoeften zijn van de alumni zelf. Ik ga hiervoor met hen in gesprek en ook met werknemers van CEW en andere organisaties, om zo hopelijk tot een mooi plan en advies te komen.

Wat is het belangrijkste dat je tot nu toe hebt geleerd?

Een belangrijke les die ik tot nu toe geleerd heb, is dat je niet bang moet zijn om uit je comfortzone te stappen. Als Bestuurskundestudent is het wellicht niet de meest logische keuze om aan de slag te gaan in een organisatie die zich bezighoudt met onderzoek op het gebied van watertechnologie. Dit is echter geen enkel probleem gebleken en je kunt alleen maar meer leren in omgevingen die minder bekend zijn.

Wat vind je het leukste aan je afstudeeropdracht?

Het feit dat ik niet de enige stagiair ben bij CEW is een enorm pluspunt. In totaal zijn we met 11 studenten tegelijkertijd begonnen aan een stage of afstudeeropdracht, allen in een ander stadium en met een ander vakgebied, en dit werkt enorm motiverend. Bovendien bouw je veel contacten op, kun je gebruik maken van de deskundigheid van je medestagiairs en is het enorm gezellig om op kantoor aan het werk te zijn.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

In de zomer wil ik mijn diploma gehaald hebben. Wat ik daarna ga doen, weet ik nog niet precies. Het buitenland heeft me altijd al getrokken, maar de toekomst zal het uitwijzen.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons