Student in the Spotlight: Johan Feddema

26 feb 2020.
  • Leeftijd: 22 jaar
  • Hobby’s: pianospelen, tafeltennissen, gamen en schaken
  • Woonplaats: Leeuwarden
  • Studie: 4e jaars, Biologisch Medisch Analist op het Nordwin College in Leeuwarden

De keuze om bij CEW stage te lopen heb ik gemaakt omdat ik graag meer inzicht wilde hebben in de sectoren van biologisch medisch analist. Ik heb al wat ervaring met microbiologie en ik wilde graag meer te weten komen over de watersector.

Het project waar ik mee bezig ben is voor een bedrijf dat natuurvijvers aanlegt. Ze willen deze vullen met kraanwater en het water dat verdampt compenseren met regenwater. Het regenwater willen ze door een filtreersysteem naar drinkwaterkwaliteit brengen.

Ik vind het erg interessant om met de chemische en micro-biologische processen bezig te zijn. Ook is het fijn dat ik actief mag meedenken bij dit project.

In de toekomst wil ik graag aan het werk als laboratoriummedewerker. Daarnaast is het mijn droom een eigen kroeg en een eigen pianowinkel te openen.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons