Student in the spotlight: Ilse Betten

31 mrt 2020.
  • Naam: Ilse Betten
  • Leeftijd: 21 jaar
  • Woonplaats: Groningen
  • Opleiding: 4e jaar Communicatie op NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden
  • Hobby’s: festivals bezoeken, sporten en reizen

Ik heb voor de opleiding Communicatie gekozen omdat ik erg sociaal ben en het leuk vind om met taal bezig te zijn. Wat mij trekt in deze opleiding is dat je naast theorievakken ook veel creatieve praktijkvakken krijgt zoals fotografie, Photoshop en event management.

Mijn derdejaarsstage heb ik bij het Groninger Museum gelopen. Ik wilde voor mijn vierdejaarsstage bij een totaal ander bedrijf om te ontdekken wat ik leuker vind om te doen. Een vriendin wees mij toen op de vacature bij CEW. Deze leek me erg interessant omdat je naast teksten schrijven ook aan de slag kunt met video’s maken en evenementen organiseren.

Tijdens mijn stage ga ik een advies schrijven over hoe de naamsbekendheid van WaterCampus, waar CEW een van de managing partners van is, verbeterd kan worden onder studenten in Leeuwarden. Daarnaast houd ik me bezig met andere taken zoals het schrijven voor de nieuwsbrief, social media, presentaties geven, voor CEW op beurzen staan en evenementen organiseren.

Nu de coronacrisis er is, kan ik gelukkig gewoon thuis verder met mijn onderzoek, het schrijven van een advies en de meeste andere werkzaamheden. Taken als het organiseren van een evenement worden wat lastiger, maar gelukkig is er online veel mogelijk.

De sfeer bij CEW is heel goed. De onderzoekers en medewerkers zijn allemaal heel open en aardig. Ook is het fijn dat er veel stagiairs zijn, want zo kun je elkaar helpen. Daarnaast hebben ze bij CEW veel ervaring met studenten en is de lijn tussen school en CEW heel kort. Hierdoor word je altijd goed begeleid.

Ik weet nog niet precies wat ik na mijn afstuderen wil gaan doen. Ik ben nu aan het kijken of ik misschien een master wil gaan volgen of wil gaan werken. Maar het lijkt me ook wel gaaf om eerst een mooie reis te maken. 

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons