Student in the spotlight: Hendrik Link

24 feb 2022.
  • Naam: Hendrik Link
  • Leeftijd: 21
  • Uit: Ferwert, Nederland
  • Opleiding: NHL Stenden Leisure & Events Management

Mijn naam is Hendrik Link en ik studeer Leisure & Events Management aan NHL Stenden Hogeschool. Mijn hobby’s zijn sporten, uitgaan, naar festivals gaan en schaken. Een leuk weetje over mij is dat ik drie keer in de week voetbal en fitness op dezelfde dag.

Op zoek naar een stageplek kwam ik de vacature van CEW tegen. Omdat deze me erg aansprak, besloot ik te solliciteren. Er volgde een kennismakingsgesprek, waarover ik erg positief was. De opdrachten waarmee het CEW kwam, sluiten volledig aan bij mijn leerdoelen en het belangrijkste: Ik had er een goed gevoel bij. En dus besloot ik om ervoor te gaan!

Op dit moment ben ik bezig met een project over het terugdringen van het drinkwatergebruik in de Gemeente Leeuwarden en met de organisatie van de WaterCampus Experience Day, een grote open dag van alle WaterCampus-partijen, voor de inwoners van Leeuwarden en omstreken. Hierbij werk ik nauw samen met een Bestuurskundestudent en met enkele Communicatie & Multimediadesign-studenten. Samen zetten we een onderzoek op om de inwoners van Leeuwarden te vragen naar hun drinkwaterverbruik en ontwikkelen we bijvoorbeeld middelen om bezoekers naar de open dag te trekken.

Het leukste aan mijn stage vind ik de collega’s en de vrijheid om te doen wat je wilt als het gaat om je onderzoek. Ik moest er wel aan wennen dat het soms lang duurt voor je antwoord krijgt wanneer je vragen stelt aan externe partijen. Hierdoor heb ik ook geleerd dat het belangrijk is om geduld te hebben en dat je andere dingen kunt voorbereiden terwijl je wacht op een antwoord.

Wat ik na mijn stage ga doen weet ik nog niet precies, dat zal ik beslissen wanneer deze voorbij is!

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons