Yvette de Vlieg: na ruim acht jaar afscheid van CEW

7 jun 2020.

“Na ruim acht jaar neem ik met trots afscheid van het Centre of Expertise Water Technology. Op 1 juli 2020 zet ik een stap in mijn loopbaan en begin ik aan een nieuwe uitdaging bij MIRON Violetglass. Het is een eer om me te mogen inzetten voor dit mooie bedrijf en om te werken met zijn gepassioneerde en trotse medewerkers.

Hierbij bedank ik al mijn collega’s van de CEW, onze relaties en partners op WaterCampus Leeuwarden voor de fijne samenwerking. Ik ben dankbaar voor de afgelopen jaren waarin CEW is uitgegroeid van een start-up tot een scale-up organisatie.

Afscheid nemen in deze tijd van Covid-19 is niet wat ik had gehoopt. Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk vaarwel zeggen, maar we zullen elkaar vast en zeker weer eens tegenkomen in hopelijk betere tijden.

Bedankt iedereen en ik kijk uit naar 1 juli, hoewel ik jullie allemaal zal missen!”

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons