MIT Subsidie laat innovatieve MKB-er profiteren van topsectorenbeleid

11 mei 2015.

Op 19 mei gaat de subsidieregeling MKB innovatiestimulering Regio- en Topsectoren (MIT) van start. Het onderzoeken of het opstarten van een innovatie wordt door deze regeling financieel ondersteund.

De MIT-regeling is in het leven geroepen om innovatieve MKB’s te laten profiteren van het topsectorenbeleid door het subsidiëren van innovatie- adviesprojecten en haalbaarheidsprojecten. Met de invoering van deze regeling wordt het opstarten van een innovatie traject voor een MKB-er vereenvoudigd. Het onderzoeken of het opstarten van een innovatie wordt door deze regeling financieel ondersteund.

De Topsector Water ondersteunt en faciliteert de samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid waardoor er een vruchtbare omgeving voor innovatie wordt gecreëerd. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering van de MIT.

Het CEW gaat graag samen met u aan het werk om een innovatie- of een haalbaarheidsproject vorm te geven. Beide projecten vallen onder de regeling. U kunt tot wel 50% van uw onderzoeksproject gesubsidieerd krijgen. Neem dan gerust contact met ons op om te kijken waar uw kansen liggen.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons