Medewerker CEW geselecteerd voor prestigieuze Veolia Summer School

30 jun 2016.

Jai Sankar, student van Wetsus Academy en projectmedewerker bij het CEW, is geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de 7e editie van de prestigieuze Veolia Summer School, die van 26 juni t/m 4 juli plaatsvindt in Parijs. Het is de eerste keer dat studenten in Nederland zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Jai gaat als eerste en enige Nederlandse student naar deze Summer School in Parijs.

Aan Veolia Summer School doen dit jaar 45 studenten mee uit 20 landen, waaronder Duitsland, Engeland, Ierland, Frankrijk, Nederland, Hongarije, Polen, Tsjechië, Roemenië en Zwitserland.

Doelstellingen Summer School
Doelstellingen van de Summer School zijn o.a. om studenten kennis te laten maken met het complete spectrum aan milieudiensten op het gebied van water, afvalverwerking en energie; om ze bewust te maken van de mondiale uitdagingen met betrekking tot duurzame steden en industrie en om de relatie met hogescholen en universiteiten te versterken.
Jai Sankar: “De ervaring die ik heb opgedaan bij het CEW heeft me zeer geholpen in de selectieprocedure. De onderzoeksthema’s en doelstellingen van het CEW zijn deels vergelijkbaar met die van Veolia.”

Over Veolia
Met 174.000 medewerkers op vijf continenten bedenkt en implementeert Veolia oplossingen voor water-, afval-, en energiebeheer om zodoende bij te dragen aan duurzame ontwikkeling en het concurrentievermogen van haar klanten. De Groep ondersteunt fabrikanten, steden en hun inwoners bij het optimaal gebruik van middelen, met het oog op vergroten van de economische, ecologische en sociale efficiëntie.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons