Masterclass social media zeer geslaagd

22 mei 2014.

Donderdag 25 april 2013 bezochten ruim 20 professionals in de watertechnologie de masterclass Social Media op de WaterCampus. De Masterclass bestond uit een workshop met het thema ‘eerste hulp bij social media’ en een workshop met het thema ‘social media in de praktijk’.

Nadat Jan Bargboer van de Water Alliance iedereen namens de WaterCampus welkom had geheten, nam workshopleider Ruth Rottiné-Weidenaar van het Centre of Expertise Water Technology (CEW) het woord. Na de verwachtingen van iedereen te hebben genoteerd om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden begon de masterclass.

Ruth Rottiné-Weidenaar sprak in de eerste workshop over wat social media is en waarom je als bedrijf hiermee moet starten. De eerste workshop was speciaal ingericht voor beginners. Één van de adviezen was: zet social media doelgericht in. Het bleef niet bij luisteren alleen, want de enthousiaste deelnemers gingen meteen aan de slag met de nieuwe media.

Na de pauze startte de tweede workshop. Deze ging over het inzetten van social media als marketingtool en werd bezocht door gevorderde professionals in de watertechnologie. Tijdens deze workshop is er uitgebreid gesproken over over de do’s en don’ts van het zakelijk gebruik van Twitter, Facebook en LinkedIn.

De deelnemers waren positief over de gehele masterclass. We vroegen Simon Bakker van WEL Filtersystemen welke tip hij het meest waardevol vond. Hij vertelt: ‘de manier waarop je de diverse media kan gebruiken voor het bedrijf. Ik vond beide workshops zeer nuttig en interessant’.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons