Maarten Nederlof neemt afscheid van het CEW

5 mei 2015.

Maarten Nederlof, medewerker van het eerste uur, heeft besloten een nieuwe wending aan zijn loopbaan te geven. Hij is per medio april benoemd in de functie van Senior Beleidsadviseur Afvalwater bij het Waterschap Aa en Maas.

“Het voelt alsof de watercirkel rond is” zo beschrijft Maarten zijn carrièrestap. “Van drinkwater naar afvalwater: hoe vies water weer duurzaam in te zetten in plaats van schoon water nog duurzamer te maken.”

Maarten is in 2011 bij CEW betrokken geraakt vanuit zijn rol als lector Drinkwater Technologie aan Hogeschool VHL. Hij verruilde zijn toenmalig dienstverband bij KWR Water Cycle Institute voor de functie van Consultant Applied Research bij het CEW. In deze functie heeft hij vanuit verschillende invalshoeken gewerkt aan onderzoek naar water technologische toepassingen. Vanuit CEW heeft hij zich onder andere sterk gemaakt voor de verbinding van watertechnologie met de glastuinbouw. Daarnaast heeft hij de Visie Watertechnologie Fryslân 2020 geschreven. Parallel aan zijn onderzoekswerk heeft hij een bijdrage geleverd aan het opleiden van de nieuwe generatie watertechnologen.

Maarten heeft de afgelopen jaren een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Centre of Expertise Water Technologie. We gaan hem als collega en waterprofessional dan ook missen. Het CEW wil hem bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en wij wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe werkgever.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons