From Knowledge to Business

28 okt 2014.

Maandag 6 en dinsdag 7 oktober 2014 vond in Leeuwarden het jaarlijkse Wetsus Congres plaats. Bijna 500 nationale en internationale bezoekers bezochten dit congres. De eerste dag stond in het teken van ‘From Knowledge to business’. Tijdens de tweede dag ging het vooral over de hoogwaardige wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van watertechnologie. In een groot aantal workshops konden de bezoekers zich laten bijscholen. Op de beursvloer van het congres presenteerden verschillende watergerelateerde ondernemers en -instellingen zich aan het publiek.

Samenwerking met hogescholen
Voor het eerst waren ook de hbo-projecten van het CEW op dit congres aanwezig. Zij presenteerden zich in samenwerking met vier hbo-instellingen; Hogeschool VHL, NHL Hogeschool, Saxion en Hogeschool Zeeland. Al deze onderwijsinstellingen hebben, als enige in het land, een watertechnologieprogramma. In totaal werden er 12 verschillende projecten toegelicht. Studenten gaven zelf de uitleg aan de geïnteresseerden op het Wetsus Congres.

Volgend jaar weer en meer
Wegens het succes aan belangstelling wordt er overwogen om volgend jaar op het Wetsus Congres de presentaties van de hbo-projecten nog groter aan te pakken. Het bleek een goed congres te zijn om de bezoekers de resultaten van toegepast onderzoek te laten zien waarin hbo-studenten hebben geparticipeerd.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons