WaterCampus Business Café: Watertechnologie met Circulaire
Producten

Datum: 6 februari
Tijd: 12:30 - 17:00
Locatie: Agora 4, Leeuwarden
Land: Nederland


In de transitie naar een circulaire economie is water cruciaal en onmisbaar. Ontwikkelaars van watertechnologie springen hier op in met producten die duurzaam leven en ondernemen mogelijk maken. Maar hoe circulair zijn deze producten zelf eigenlijk? En hoe kun je als technologieontwikkelaar circulariteit in je producten verankeren?

Op donderdag 6 februari 2020 organiseert WaterCampus Leeuwarden, in samenwerking met Vereniging Circulair Friesland, Water Alliance en het Centre of Expertise Water Technology (CEW), een business café met als thema ‘Watertechnologie met Circulaire Producten’.

N.B. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen voor dit Business Café is beperkt tot 50, vul het formulier onderaan deze pagina in om uzelf te verzekeren van een plek.

Wat u kunt verwachten

Na de inloop en het welkomstwoord krijgt u een Inspiratielezing van Elwin de Vink, Hoofd Ontwerp bij Donkergroen. Donkergroen wil veranderen van een ‘groenbedrijf’ in een ‘groen bedrijf’. In deze transformatie wil het bedrijf verder gaan dan alleen duurzaam: in 2035 willen ze volledig circulair functioneren.

De lezing wordt gevolgd door een Miniworkshop Circulair Ondernemen en Ontwerpen, door Linda Louwissen, o.a. Trainer Circulair Design bij CIRCO. Maak actief kennis met het vinden van waardedestructie, circulaire kansen, diverse businessmodellen en ontwerpstrategieën. Deze miniworkshop is een introductie op de uiterst populaire driedaagse CIRCO Circular Business Design Track.

Jacqueline Hofstede van Ynova Innovation Company sluit het inhoudelijk programma af met de Lezing Transitieprogramma, van ontwerp naar produceren. Circulariteit is niet een eenmalige actie; welke invloed heeft circulariteit op de eigen bedrijfsprocessen nu en in de toekomst?

Programma

12:30 uur Inloop
13:00 uur Welkomstwoord
13:15 uur Inspiratiesessie, Elwin de Vink, Hoofd Ontwerp, Donkergroen
13:45 uur Miniworkshop: Circulair ondernemen en ontwerpen, Linda Louwissen,
Trainer Circulair Design, CircoNL
15:00 uur Pauze
15:15 uur Vervolg Miniworkshop Circulair ondernemen en ontwerpen
16:30 uur Transitieprogramma, van ontwerp naar produceren, Jacqueline Hofstede,
Directeur, Ynova Innovation Company
17:00 uur Borrel

Locatie


WaterCampus Business Centre Johannes de Doper
Agora 4, 8934 CJ, Leeuwarden

Inschrijven

De inschrijving van dit evenement is gesloten, het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons