Kick-off-bijeenkomst Platform Biofilm & Sensoren

Datum: 25 juni - 25 juni
Tijd: 10:00 - 13:00


Samen met het lectoraat Sustainable Water Systems, van Hogeschool Van Hall Larenstein, werkt het CEW momenteel aan de oprichting van het Platform Biofilm & Sensoren. Dit platform wordt een samenwerkingsverband van technologiebedrijven en eindgebruikers uit verschillende sectoren, die een vergelijkbare onderzoeksvraag hebben. De beoogde sectoren zijn de medische sector, de voedingsmiddelensector, de agrarische sector, de watersector, de marine sector en de energiesector.  Het eerste doel van het Platform Biofilm & Sensoren is om geselecteerde technologieën voor biofilmmonitoring te beoordelen en te testen. Het uitgangspunt hierbij is technology pull, oftewel een innovatieproces startend vanuit de klantbehoefte.

Tijdens de kick-off-bijeenkomst van dinsdag 25 juni 2019 zullen de definitieve onderzoeksvragen voor het eerste platformjaar vastgesteld worden. Het voorlopige onderzoeksvoorstel (op aanvraag beschikbaar) zal daarbij als uitgangspunt gebruikt worden.

Bent u geïnteresseerd in deelname of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Länk Vaessen, business developer CEW, via l.vaessen@cew.nl.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons