CMD-studenten NHL Stenden aan de slag voor WaterCampus

22 jun 2021.

Om watertechnologie te laten werken is er veel meer nodig dan alleen technologische kennis. CEW zoekt daarom actief de samenwerking op met diverse opleidingen, waaronder Communicatie en Multimedia Design (CMD) van NHL Stenden Hogeschool. Twee projectgroepen van deze opleiding presenteerden op vrijdag 18 juni hun plannen om de naamsbekendheid van CEW, WaterCampus en ‘Leeuwarden Capital of Water Technology’ onder studenten in Leeuwarden te vergroten. Ze werkten aan deze opdracht voor de minor Branding & Advertising Design, kortweg BAD. Het resultaat was lang niet BAD, we zijn positief verrast en geïnspireerd!

Creative Campground

Groep 1, die zichzelf als bureau Creative Campground presenteert, ontwikkelde een totaalpakket bestaande uit een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een social mediaplan. Een indrukwekkend resultaat voor drie maanden werk.

Routeniers

Groep 2, de Routeniers, bedacht de campagne ‘Dit is ook watertechnologie’, compleet met sociale mediastrategie en andere middelen waaronder posters, stickers en video’s. Het idee is om studenten bewust te maken van het belang van watertechnologie door te laten zien waar het allemaal in terugkomt en voor nodig is.

Vervolg

In september starten een student van de opleiding Communicatie NHL Stenden en twee studenten van de opleiding CMD NHL Stenden aan hun derdejaars-stage bij CEW, onder meer om de ontwikkelde ideeën en middelen verder uit te werken en waar mogelijk te implementeren. Wij verheugen ons op de samenwerking!

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons