CEW-Studenten presenteren toegepast onderzoek tijdens het Wetsus Congress

4 okt 2021.

Op maandag 4 oktober presenteerden onze studenten met trots 7 posters over het toegepaste onderzoek waaraan zij werken bij het CEW. Dit gebeurde tijdens het Wetsus Congress in de Harmonie in Leeuwarden. De afgelopen maand werkten CEW-stagiairs van de opleiding NHL Stenden Communicatie en CMD (Communication & Multimedia Design) samen met technologiestudenten van verschillende Life Sciences-opleidingen aan een serie posters.

De posters vertellen het verhaal van 7 toegepaste onderzoeksprojecten die momenteel lopen bij CEW. Op maandag 4 oktober presenteerden de technologiestudenten ieder hun eigen project aan een internationaal publiek bestaande uit vertegenwoordigers van bedrijven en overheden, universiteiten, onderzoeksinstituten en vele anderen. De studenten kregen veel uitdagende vragen van de bezoekers en moesten deze vaak in het Engels beantwoorden. Ondanks dat dit voor de meesten een nieuwe ervaring en dus een uitdaging was, hebben ze uitstekend werk geleverd. We zijn dan ook supertrots op ‘onze studenten’!

De prijs voor ‘beste poster toegepast onderzoek’ ging naar het Lectoraat Watertechnologie van NHL Stenden Hogeschool, o.l.v. Luewton Agostinho. Deze poster had als onderwerp ‘Manufacturing of PA-6 nanofibers as reference material for water treatment studies’.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons