CEW brengt bezoek aan CHILL in Geleen

29 jun 2015.

Afgelopen maand heeft een delegatie van het CEW een bezoek gebracht aan Chemelot Innovation and learning Labs (CHILL). Dit Centre of Expertise is gevestigd op het voormalige DSM terrein in Geleen.

Tijdens het bezoek is er kennis gemaakt met de mensen van CHILL, de faciliteiten en zijn de mogelijkheden tot samenwerking onderzocht. Er zijn reeds interessante projecten naar voren gekomen welke de cross-over tussen water en chemie vormen. De unieke samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en praktijk daagt de betrokken partijen uit om het resultaat te maximaliseren. Juist door de krachten te bundelen en elkaar op te zoeken kan er een cross-over ontwikkeld worden waarin studenten vanuit verschillende invalshoeken en specialisme samenwerken. Met als doel nieuwe kennis ontwikkelen en ontdekkingen doen.

Wilt u meer weten over deze samenwerking en de mogelijkheden om een onderzoek onder begeleiding van een topdocent uit te zetten bij studenten in het veld van chemie en water? Neem dan contact met ons op via info@cew-leeuwarden.nl

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons