Boost your innovation with triple helix collaboration’ 19 december 2016

19 dec 0216.

Op donderdag 26 januari 2017 wordt de 5e editie van Waterlink gehouden, het jaarlijkse symposium van de Water Alliance. CEW verzorgt hier een sessie met als thema ‘Boost your innovation with triple helix collaboration’.

Innovatie is de motor van de Nederlandse economie. Centres of Expertise (CoE’s) realiseren de continue circulatie van kennis tussen ondernemers, studenten/ leerkrachten en overheden om innovatie voor de Nederlandse topsectoren mogelijk te maken en te versnellen. Het Centre of Expertise Water Technology (CEW) doet dit voor de topsector water, en wel in het bijzonder voor watertechnologie. Samenwerking met een CoE opent deuren die normaliter dicht blijven voor de meeste MKB’ers en zelfs voor grote (industriële) bedrijven.

Luister naar de partners van de de projecten ‘Spuiwaterzuivering Glastuinbouw Berlikum’en ‘Cellulose in asfalt’ en ontdek de toegevoegde waarde en verrassende aanpak van het CEW. Er is volop gelegenheid om kritische vragen te stellen aan de projectpartners. De sessie wordt geleid door Gerard van der Veer (foto). Van der Veer is van origine journalist, tv-producent en documentairemaker. Daarnaast wordt hij veelvuldig gevraagd als dagvoorzitter en gespreksleider op congressen, seminars en debatten over de meest uiteenlopende topics, zoals ondernemerschap, duurzame energie en maatschappelijk relevante vraagstukken.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons