Behind CEW: Laura Schroor

1 mrt 2021.

“Hoi allemaal! Ik ben Laura, 23 jaar oud en sinds september 2020 een gepassioneerde en enthousiaste stagiaire bij het CEW. Het lijkt mij erg leuk om later te werken als projectleider in de watertechnologiesector, dat wilde ik namelijk al voordat het cool werd. Ik vind de praktijk van watertechnologie superinteressant, waardoor ik er ook graag meer mee zou willen werken. Leuk CEWeetje over mij… Werken in watertechnologie is eigenlijk mijn back-up plan! Het liefst zou ik de wereld rondreizen met een band. Welke rol ik dan in de band ga vervullen is nog een groot raadsel, maar zangeres wordt het niet. Mocht ik dan toch niet doorbreken in de entertainmentindustrie, weet ik zeker dat ik veel goeds kan doen voor de watertechnologie in Nederland!”

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons