Aquatech Amsterdam + Inspiratie-Award Grootste Talent

8 nov 2021.

Samen met WaterCampus-partners Wetsus en CIV Water stond CEW van 2 t/m 5 november op Aquatech Amsterdam. De stand was net als in voorgaande jaren gesitueerd op het Netherlands Pavilion, mede georganiseerd door NWP, ENVAQUA en Water Alliance. Behalve zakelijke bezoekers, wisten ook opvallend veel studenten de weg naar de WaterCampus-stand te vinden. Dit leverde het CEW naast aangename ‘social talk’ ook mooie afspraken over toekomstige samenwerkingen en stageplekken op.

Op woensdag 3 november werd op de beursvloer de Inspiratie-Award Grootste Talent uitgereikt. Deze verkiezing, een initiatief van ENVAQUA en het CEW, heeft als doel om aandacht te genereren voor de watersector als aantrekkelijke branche voor nieuwkomers op de arbeidsmarkt.

De drie genomineerden waren dit jaar Elise van der Linde, Stefanie Stubbé en Farah Al-Massri. Middels een interview kregen zij de kans om zichzelf te presenteren en om hun ideeën over de mogelijkheden om jonge mensen te enthousiasmeren voor de watersector over het voetlicht te brengen. Stefanie Stubbé (Royal Haskoning DHV) ging er uiteindelijk vandoor met de prijs: een mooie award en 500 Euro. Wat ze hiermee gaat doen? Met 100 mensen koffiedrinken om ze te vertellen over werken in de watersector!

Foto: v.l.n.r. Elise van der Linde (Fertipaq), Stefanie Strubbé (Royal Haskoning DHV) en Farah Al-Massri (Brightwork)

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons