VIDA-Vouchers nu beschikbaar

1 mrt 2019.

Met in totaal 126 unieke deelnemers, 76 voor de webinarserie en 50 voor het brokerage event, had het VIDA-project een succesvolle start. Nu de webinarserie is voltooid, kunnen technologieontwikkelaars de vouchers aanvragen. Ben je een innovatieve mkb’er en houd je je bezig met voedingsgerelateerde uitdagingen als waterefficiëncy in de vleesverwerkende industrie, ontsmetting en waterrecycling in duurzame landbouw, nutriëntenvalorisatie en ontwatering in soja-/ melkprocessen of aanverwant? Wacht dan niet te lang en meld je aan voor deze unieke financieringsmogelijkheid!

Beperkte beschikbaarheid
Het Innovation Support Voucher-schema is vanaf nu beschikbaar tot 3 januari 2020. Het Validation Support Voucher-schema is beschikbaar tot 1 februari 2019 en de eerste call voor Demonstration Vouchers (DV) sluit op 29 maart 2019. Voor alle vouchers vervalt de beschikbaarheid wanneer het budget op is. Aanvragers kunnen meer dan één VIDA-voucher aanvragen en er van profiteren tot een maximum financiering van € 60.000 per mkb totaal, op voorwaarde dat de VIDA-projecten worden uitgevoerd in overeenstemming met de ‘VIDA-algemene voorwaarden’. Bel voor meer informatie met VIDA-coördinator Tom Vereijken Tel. +31 58 210 09 19 of bezoek www.vidaproject.eu.

Over VIDA
Het VIDA-project (Value-added Innovation in fooD chAins) heeft tot doel de implementatie van innovatieve technologieën voor water- en energieverbruik in de voedingssector te versnellen. VIDA heeft drie verschillende vouchersystemen ter ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen (mkb’s) die op zoek zijn naar nieuwe hulpbronnenefficiënte oplossingen, met een budget van meer dan 3,3 miljoen euro voor directe mkb-innovatiesteun.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons