Student in the spotlight: Yindi Verbeek

20 sep 2021.
  • Leeftijd: 18 jaar
  • Komt uit: Leeuwarden
  • Studie: Milieukunde, Van Hall Larenstein

Mijn naam is Yindi Verbeek, ik ben eerstejaars student Milieukunde bij Van Hall Larenstein en woon sinds kort in Leeuwarden in verband met deze studie. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met koken, creatief bezig zijn en films en series kijken; mijn favoriete serie is Prison Break. Niets doen vind ik echt verschrikkelijk, daarom heb ik naast mijn studie nog twee andere functies. Namelijk die van tweede secretaris in het bestuur van mijn studievereniging Hallieu en penningmeester bij de landelijke organisatie ‘Studenten voor Morgen’, een nationaal studentennetwerk voor duurzaamheid in het hoger onderwijs.

Waarom heb je gekozen voor het CEW?

Ik wil graag later graag de kant van watertechnologie op, hierom leek een stage bij het CEW mij perfect. Een studiegenoot van mij die eerder bij het CEW stage heeft gelopen vertelde mij dat zij hier een fijne stage-ervaring had. Naast mijn huidige opleiding wil ook graag Chemische Technologie volgen. Na afloop van mijn stageperiode kies ik misschien voor de major Watertechnologie.

Wat is je opdracht bij het CEW?

Momenteel ben ik actief bij twee projecten, voor beide voer ik af en toe opdrachten uit. Voor WaterLab Flevoland heb ik bijvoorbeeld geholpen met het uitvoeren van metingen en grafieken maken. Daarnaast ben ik bezig met het schrijven van een nieuwe handleiding voor de multimeter, een apparaat dat de parameters van water meet. De huidige handleiding is moeilijk te begrijpen en niet compleet. Terwijl dit meetapparaat wel door veel mensen gebruikt moet worden. Door het schrijven van een meer toegankelijke handleiding maak ik het makkelijker voor anderen om de multimeter te gebruiken.

Wat zijn je toekomstplannen?

Het eerste wat ik wil doen na de stage is mijn opleiding afmaken. Wanneer ik deze heb afgerond en klaar ben met mijn andere plannen, dan wil ik graag een korte lerarenopleiding volgen. Mijn uiteindelijke plan voor de toekomst is om één of twee dagen les te gaan geven en daarnaast te werken als onderzoeker.  

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons