Student in the spotlight: Tjerk Akkerman

17 feb 2020.
  • Leeftijd: 24 jaar
  • Hobby’s: Boxen, koken en motorrijden
  • Woonplaats: Leeuwarden
  • Studie: 4e jaars, Chemische Technologie op het Van Hall Larenstein in Leeuwarden

Wiskunde, scheikunde en biologie was ik altijd wel goed in, daarom heb ik voor de opleiding Chemische Technologie gekozen. Ik twijfelde nog over Biotechnologie, maar dan ben je alleen maar met kleine dingen bezig in het lab. Het leek me leuker om met grotere dingen bezig te zijn op grotere schaal en dat kan met Chemische Technologie.

Bij CEW is de lijn met school heel kort, waardoor je gemakkelijk contact hebt met beide. De procestechnologie vind ik interessant, je hebt het in heel veel sectoren nodig. Hier bij CEW zit alles bij elkaar, dus je hebt expertise altijd bij de hand. Daarnaast is het heel gezellig om hier stage te lopen. Er is een goede verdeling tussen studenten en medewerkers. Een stage bij CEW is zeker aan te raden. CEW weet goed wat je nodig hebt als student zijnde en ze begeleiden je heel goed.

Na mijn afstuderen wil ik graag aan het werk, maar ik weet nog niet precies waar.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons