Student in the Spotlight: Thomas Binsma

3 apr 2024.
  • Naam: Thomas Binsma
  • Leeftijd: 20
  • Uit: Franeker
  • Opleiding: Content Creation, Firda, Leeuwarden

Mijn naam is Thomas Binsma, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Franeker. Momenteel zit ik op de opleiding Content Creation bij Firda in Leeuwarden. Dit is mijn laatste jaar en ik doe nu mijn afstudeerstage bij CEW. Mijn hobby’s zijn gamen en muziek luisteren. Verder vind ik het leuk om mijn kennis te verbreden door artikelen te lezen of video’s te kijken over technologie of het maken van content.

Hoe kwam je bij CEW terecht?

Ik had van CEW gehoord via mijn opleiding. Een paar studenten hadden al een keer bij CEW stage gelopen en waren erg enthousiast. Nadat ik zelf nog wat onderzoek had gedaan, besloot ik om te solliciteren. Het bedrijf sluit namelijk erg goed aan bij mijn leerdoelen. Zo las ik op de website dat WaterCampus Leeuwarden, waar CEW deel van uitmaakt, een internationale omgeving is waar veel wordt samengewerkt met bedrijven en studenten van allerlei opleidingen.

Wat heb je tot nu toe geleerd bij CEW?

Door het werken in een mediateam leer ik hoe ik mijn ideeën en suggesties goed kan communiceren en presenteren. Ik leer ook hoe ik sociale media content moet beheren, inclusief het plannen, maken en publiceren van content. Op school ben ik ook met deze dingen bezig maar het is toch fijn om op stage hier verder over te leren in de praktijk.

Wat wil je nog leren bij CEW?

Een van de leerdoelen die ik heb is beter te leren communiceren in twee talen, zonder dat er misverstanden ontstaan of informatie verloren gaat. Taalvaardigheid is handig voor mijn studie maar ook in het dagelijks leven. Verder wil ik graag nog meer leren over het beheren van social media en content maken.

Wat zijn jouw plannen na je stage bij CEW?

Na mijn stage bij CEW hoop ik werk te vinden in de media- of communicatiebranche. Daarnaast wil ik blijven leren en mezelf ontwikkelen. Ik denk dat ik veel heb aan de ervaringen die ik bij CEW heb opgedaan en ben erg benieuwd wat de toekomst voor mij te bieden heeft.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons