Stagevacature Marktonderzoek: Innovative Water Recycling Shower

Wil jij iets betekenen voor de wereld en werken aan reallife-opdrachten in een internationale omgeving? Kies dan voor een stage of afstudeerplek bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW), op WaterCampus Leeuwarden.

Het CEW verricht toegepast onderzoek op het gebied van watertechnologie, samen met bedrijven en hogescholen. Je komt bij het CEW terecht in een gemotiveerd team van (vaste) medewerkers en studenten. Samen bedenk, onderzoek en test je innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel.

Wij zoeken

Een zelfstandige hbo-student Business, bijv. International Business, Creative Business of Marketing.

Dit ga je doen

Water Recycling Shower is, zoals de naam al doet vermoeden, een douche die actief water (en vaak ook warmte) hergebruikt tijdens het douchen. In eerste instantie bedoeld voor stacaravans, vliegtuigen of boten, heeft het relatief recent de aandacht getrokken van de huishoudelijke en horeca-industrie. Door de toenemende waterschaarste en energiekosten zijn meer mensen en bedrijven bereid om in een dergelijke oplossing te investeren. Er zijn verschillende recycle douches op de markt met verschillende combinaties van waterbehandeling en warmteterugwinningstechnologieën en uitgerust met allerlei extra’s.

Onze klant is een bedrijf dat high-end sanitair levert en hun huidige doel is om hun eigen merk innovatieve recycle douche te ontwikkelen. Dit project is de eerste stap in het proces. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van een marktonderzoek dat helpt bij het identificeren van de high-end partijen die (potentieel) geïnteresseerd zijn in de recycle douche technologie, de omvang van die interesse en hun specifieke behoeften en wensen. Dit zal gebeuren in overleg met onze klant door het ontwikkelen van een vragenlijst en het uitvoeren van een onderzoek binnen een geselecteerde groep deelnemers, en analyse van de onderzoeksgegevens.

Overige vaardigheden: 

  • goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Engels en/of Nederlands;
  • onafhankelijk;
  • goede organisatorische en planningsvaardigheden;
  • bij voorkeur ervaring met het opzetten van een onderzoek.

Jouw werkomgeving:

Ons kantoor is gevestigd op de WaterCampus, Oostergoweg 9 in Leeuwarden. Hier loop je stage in een team van vaste medewerkers en een steeds wisselende groep (internationale) studenten (10 tot 20).

Wat wij jou bieden:

  • een passende (afstudeer)stage;
  • een internationaal team;
  • maatschappelijke relevantie;
  • ruimte voor eigen inititatief en persoonlijke ontwikkeling;
  • uitstekende baanperspectieven.

Jouw reactie:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een email met je motivatie naar studenten@cew.nl, met als onderwerp: ‘Stage Marktonderzoek Recycling Shower’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Trilsbeek, tel. 058 210 09 19.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons