Stagevacature Literatuurstudie: Innovative Water Recycling Shower

Wil jij iets betekenen voor de wereld en werken aan reallife-opdrachten in een internationale omgeving? Kies dan voor een stage of afstudeerplek bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW), op WaterCampus Leeuwarden.

Het CEW verricht toegepast onderzoek op het gebied van watertechnologie, samen met bedrijven en hogescholen. Je komt bij het CEW terecht in een gemotiveerd team van (vaste) medewerkers en studenten. Samen bedenk, onderzoek en test je innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel.

Wij zoeken

Een zelfstandige hbo-student Chemie, Chemische Technologie of Milieukunde.

Dit ga je doen

  Water Recycling Shower is, zoals de naam al doet vermoeden, een douche die actief water (en vaak ook warmte) hergebruikt tijdens het douchen. In eerste instantie bedoeld voor stacaravans, vliegtuigen of boten, heeft het relatief recent de aandacht getrokken van de huishoudelijke en horeca-industrie. Door de toenemende waterschaarste en energiekosten zijn meer mensen en bedrijven bereid om in een dergelijke oplossing te investeren. Er zijn verschillende recycle douches op de markt met verschillende combinaties van waterbehandeling en warmteterugwinningstechnologieën en uitgerust met allerlei extra’s. Onze klant is een bedrijf dat high-end sanitair levert en hun huidige doel is om hun eigen merk innovatieve recycle douche te ontwikkelen. Dit project is de eerste stap in het proces. Je voert een literatuurstudie uit die moet resulteren in een gestructureerd overzicht van de belangrijkste spelers die op dit moment aanwezig zijn op de markt voor recycle douches en technologische details van beschikbare oplossingen.

  Overige vaardigheden: 

  • goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Engels en/of Nederlands;
  • affiniteit met procestechniek;
  • onafhankelijk;
  • goede organisatorische en planningsvaardigheden.

  Jouw werkomgeving:

  Ons kantoor is gevestigd op de WaterCampus, Oostergoweg 9 in Leeuwarden. Hier loop je stage in een team van vaste medewerkers en een steeds wisselende groep (internationale) studenten (10 tot 20).

  Wat wij jou bieden:

  • een passende (afstudeer)stage;
  • een internationaal team;
  • maatschappelijke relevantie;
  • ruimte voor eigen inititatief en persoonlijke ontwikkeling;
  • uitstekende baanperspectieven.

  Jouw reactie:

  Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een email met je motivatie naar studenten@cew.nl, met als onderwerp: ‘Stage Literatuurstudie Recycling Shower’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Trilsbeek, tel. 058 210 09 19.

  Benieuwd naar onze
  medewerkers?

  Lees meer

  Bezoekadres

  Oostergoweg 9
  8911 MA Leeuwarden

  058-2100919
  info@cew.nl

  Postadres

  Postbus 1113
  8900 CC Leeuwarden

  Volg ons