Ondernemer gezocht met watervraagstuk!

16 dec 2020.

Heeft u met uw bedrijf te maken met een watervraagstuk dat opgelost moet worden? Dan is het multidisciplinair project (MDP) van NHL Stenden een mooie kans voor u. De hogeschool zoekt namelijk een opdrachtgever voor dit unieke project waarbij studenten uit maar liefst negen opleidingen van de academie Technology & Innovation samenwerken. Het vraagstuk wordt door de studenten vanuit verschillende invalshoeken bekeken, wat vaak tot verrassende nieuwe inzichten en oplossingen leidt.

Uw bedrijf volop in de belangstelling

Uw vraagstuk zal door een groot aantal studenten behandeld worden, zodat uw bedrijf nadrukkelijk onder de aandacht komt bij deze doelgroep, mogelijk uw toekomstige werknemers of klanten. Daarnaast is er veel aandacht voor het project in verschillende nieuwsbrieven en wordt er een grote eindpresentatie georganiseerd.

Afgelopen jaar is een het multidisciplinair project van NHL Stenden aangedragen voor de Nederlandse Hogeronderwijspremie, de hoogste onderscheiding die in het Nederlandse bekostigde hoger onderwijs wordt uitgereikt ter waardering van – en als impuls voor – onderwijsvernieuwing en –verbetering van het hoger onderwijs. 

Voorwaarden

Voorwaarde is dat het vraagstuk te maken heeft met (afval)water en mogelijkheden biedt voor de verschillende disciplines van de academie Technology & Innovation. Onder deze academie vallen onder andere Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Life Sciences en Toegepaste Wiskunde. Deelname kost niets, er wordt alleen een beperkte tijdsinvestering gevraagd. Als opdrachtgever zult u in totaal ongeveer 20 uur aan het multidisciplinair project besteden. De voorbereiding vindt plaats in de periode van december 2020 tot april 2021 en de uitvoering van april tot juni. De studenten worden begeleid door docenten en verschillende onderzoekers van de het CEW en de hogeschool.

Contact opnemen

Heeft uw bedrijf een potentiële opdracht voor dit multidisciplinair project? Dan kunt u contact opnemen met Maarten Trilsbeek. Telefoonnummer: +316 24 41 57 69 of via e-mail naar M.trilsbeek@cew.nl

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons