European WaterCampus Business Challenge 2020 (WCBC)

22 jan 2020.

Ben jij (startend) ondernemer in de watersector of een PhD met deze ambitie? En wil je leren hoe je van jouw innovatieve ideeën, technologieën en/ of diensten een succesvol internationaal opererend bedrijf kunt maken? Dan ben je hierbij van harte uitgenodigd om je aan te melden voor de European WaterCampus Business Challenge 2020 (WCBC)!

Waarom meedoen?

Tijdens de European WCBC, gehouden in de week van 16-20 maart 2020, ontmoet je innovatieve collega-ondernemers en krijg je de exclusieve kans om te pitchen voor serieuze investeerders, launching customers en potentiële technologiepartners. Op de laatste dag presenteren alle deelnemers hun businessplan aan een jury van watertechnologie-experts en investeerders en krijgen ze deskundige feedback.

WaterCampus Innovatiecirkel

Door de krachten van (jonge) ondernemers, coaches, investeerders en innovatieve bedrijven te bundelen, ontstaat synergie om van nieuw ontwikkelde technologieën daadwerkelijk een (commercieel) succes te maken. Zo goed als alle deelnemers aan de voorgaande 10 edities zijn dan ook tot op de dag van vandaag succesvol actief in de watersector.

Hoe werkt het?

Aanmelden kan t/m 29 februari bij Ronald Wielinga via ronald.wielinga@wetsus.nl, mob. +31 6 12 13 88 76 of bij Marco de Graaff via marco.degraaff@wetsus.nl, mob. +31 6 22 84 94 79. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun innovatiepotentieel, bijdrage aan duurzaamheid en marktgereedheid.

Om deelname laagdrempelig te houden, zijn de kosten beperkt tot € 650, – voor de hele week. Dit is inclusief accommodatie, eten en drinken, maar excl. BTW en reiskosten. De provincie Fryslân, de gemeente Leeuwarden, Wetsus en andere partners sponsoren de rest van de kosten.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons