Vacature: Sr. Projectmanager 0,8-1,0 fte

Werken bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW) betekent werken in een toekomstgerichte organisatie met een energiek team. CEW bedenkt, onderzoekt en test innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel. Dit doet CEW in samenwerking met studenten, docenten, onderzoekers en lectoren van o.a. NHL Stenden Hogeschool en Van Hall Larenstein, teneinde bij te dragen aan innovatieversnelling, talentontwikkeling en onderwijsontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. Als projectmanager bij CEW ben je een belangrijke schakel in de quadruple helix: bedrijfsleven – onderwijs – overheid – maatschappelijke organisaties. Hierbinnen werken projectmanagers, lectoren, docent-onderzoekers, business development en studenten nauw samen met praktijkprofessionals. Zo wordt de verbinding gelegd tussen de vraag uit het werkveld en het innovatievermogen van hogescholen.

Dit ga je doen:

Je managet projecten en programma’s met praktijkgericht onderzoek van a tot z, zowel tijdens de offertefase als na opdrachtverlening. Onderzoeken worden uitgevoerd door (internationale) studenten (mbo, hbo en wo), onder professionele begeleiding van docent-onderzoekers en lectoren en veelal in samenwerking met private en/of publieke organisaties. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van meerdere programma’s en onderzoeken gelijktijdig. Daarnaast stel je in samenwerking met de docent-onderzoekers, business development en de opdrachtgever het plan van aanpak en budget op voor de verschillende onderzoeken en schrijf je o.a. (mee aan) onderzoeksplannen en subsidievoorstellen voor (internationale) programma’s.

Jouw profiel:

Je hebt een door opleiding of werk ontwikkeld academisch denkniveau. Je hebt langjarige ervaring als projectmanager in bijvoorbeeld een adviesomgeving en weet hoe het is om te werken met hoogopgeleide vakinhoudelijke professionals en multi-clientprojecten. Je hebt affiniteit met water en procesinstallaties. De maatschappelijke doelstellingen van het CEW en het werken in een non-profitorganisatie, waarin het draait om studenten, spreken jou aan.

Je hebt uitstekende contactuele eigenschappen voor het onderhouden van productieve relaties met partners en opdrachtgevers en je bent gewend om te werken in een interdisciplinaire context. Je volgt relevante maatschappelijke ontwikkelingen op de voet en bent in staat om zo verkregen inzichten  te vertalen naar kansen voor het CEW. Je signaleert tijdig risico’s en bent waar nodig in staat om de juiste mitigerende maatregelen te treffen.

Overige eigenschappen en vaardigheden:

  • nieuwsgierig en veelzijdig;
  • teamplayer;
  • flexibel;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands), zowel mondeling als schriftelijk;
  • goede beheersing van de Engelse taal.

Wat wij jou bieden:

  • werken in een energiek en informeel team;
  • een marktconform salaris en uitstekende voorwaarden;
  • een afwisselend takenpakket met eigen verantwoordelijkheid binnen een klein team;
  • een baan met maatschappelijke relevantie.

Jouw reactie:

Ben je enthousiast en herken je jezelf in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief + curriculum vitae naar Centre of Expertise Water Technology, t.a.v. Jeroen Rijnhart, Postbus 1113, 8900 CC Leeuwarden, of per email naar info@cew.nl, met als onderwerp ‘Sollicitatie Sr. Projectmanager’. Reageren is mogelijk t/m 10 januari 2023. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact op nemen met Jeroen Rijnhart (directeur CEW) via 058-2100919.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons