Vacature: Watertechnoloog/ Onderzoeker 0,8 FTE

Werken bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW) betekent werken in een groeiende organisatie met een energiek team. Het CEW bedenkt, onderzoekt en test innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel, in opdracht van bedrijven en overheden. Dit doet het CEW in samenwerking met studenten, docenten, onderzoekers en lectoren van o.a. NHL Stenden Hogeschool en Van Hall Larenstein, teneinde bij te dragen aan onderwijsontwikkeling, innovatieversnelling en talentontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. Als Watertechnoloog/ onderzoeker bij het CEW ben je een belangrijke schakel in de keten overheid – onderwijs – bedrijfsleven. Projectmanagers, Projectingenieurs, Lectoren, (Docent) Onderzoekers en studenten werken hierin nauw samen om de verbinding te leggen tussen de vraag uit het bedrijfsleven en het innovatievermogen van hogescholen.

Dit ga je doen:

Samen met de andere onderzoekers in ons team draag je dagelijks zorg voor een professionele begeleiding van de studenten die praktijkgericht onderzoek uitvoeren (mbo, hbo en wo). Je coördineert hierbij meerdere onderzoeken gelijktijdig en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de resultaten.

Daarnaast stel je in samenwerking met projectmanagers en opdrachtgevers het plan van aanpak op voor praktijkgericht onderzoek en schrijf je o.a. (mee aan) onderzoeksplannen, subsidievoorstellen en (inter)nationale programma’s.

Jouw profiel:

Je hebt een relevante PhD of Master afgerond en tenminste 5 jaar werkervaring in onderzoek op projectbasis en/ of in een vergelijkbare functie. Je hebt bijvoorbeeld geruime tijd gewerkt als Onderzoeker/ Modelleur Waterzuivering bij een waterschap, drinkwaterbedrijf of RWZI.

Samenwerking met studenten spreekt jou aan en je haalt voldoening uit de ontwikkeling die zij doormaken, mede dankzij jouw uitstekende begeleiding. De maatschappelijke doelstellingen van het CEW en het werken in een non-profitorganisatie, waarin het draait om studenten, spreekt jou aan. Je hebt kennis van het vakgebied watertechnologie en hands on ervaring met het technologische ontwerp van biologische waterzuiveringssystemen van lab tot full scale. Het optimaliseren van technologische processen en nadenken en adviseren over vervolgstappen in onderzoek van lab tot full scale is jou niet vreemd. Waar nodig treed je op als sparring partner voor klanten.

Overige eigenschappen en vaardigheden:

  • ervaring met en plezier in het begeleiden en de supervisie van studenten;
  • nieuwsgierig en veelzijdig;
  • teamplayer;
  • flexibel;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • goede beheersing van de Engelse taal.

Wat wij jou bieden:

  • werken in een energiek en informeel team;
  • een marktconform salaris en uitstekende voorwaarden;
  • een afwisselend takenpakket met eigen verantwoordelijkheid binnen een klein team;
  • een baan met maatschappelijke relevantie.

Jouw reactie:

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief + curriculum vitae naar Centre of Expertise Water Technology, t.a.v. Jeroen Rijnhart, Postbus 1113, 8900 CC Leeuwarden, of per email naar info@cew.nl, met als onderwerp ‘Sollicitatie Watertechnoloog/ Onderzoeker’. Reageren is mogelijk t/m 2 februari 2022, gesprekken vinden plaats op maandag 7 februari 2022.

Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact op nemen met Bob van Bijnen (Projectmanager CEW) via 058-2100919. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.cew.nl.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons