Student in the spotlight: Demi Polhaupessij

11 dec 2019.

Mijn naam is Demi Polhaupessij, ik ben 25 jaar oud en kom uit Malden, vlak onder Nijmegen. Ik studeer Technische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik heb hiervoor gekozen omdat het een erg brede opleiding is, waarmee je op veel verschillende plekken terecht kunt komen. Daarnaast vind ik het leuk bedrijven te helpen met procesverbetering, iets wat je hier volop leert.

Mijn stageplek bij het CEW verkreeg ik met een oproep op LinkedIn. Via via kwam deze bij het CEW terecht, waar ze juist op dat moment op zoek waren naar een student Technische Bedrijfskunde. Als afstudeeropdracht breng ik het proces rondom projecten van het CEW in kaart en onderzoek ik waar procesoptimalisatie mogelijk is. Enerzijds kijk ik daarbij naar de planning, ofwel hoe match je student, onderzoeker en projecten met elkaar. Anderzijds richt ik me op de projectbeheersing, ofwel hoe krijg je beter inzicht in bestede uren, materialen etc. .

Het CEW zit in een prachtig gebouw en de onderlinge sfeer is goed. Voor een student technische bedrijfskunde is het CEW een atypische organisatie, omdat het een kennisinstituut is, terwijl de meeste studenten van mijn opleiding in een productieomgeving terecht komen. Mij bevalt deze afstudeerplek uitstekend omdat het een leuke uitdaging is en een mooie manier om kennis te maken met een ander soort organisatie. Het belangrijkste nieuwe inzicht dat ik tot nu toe heb opgedaan, is dat het goed is om alle disciplines binnen een organisatie te spreken, om zodoende het onderwerp dat je onderzoekt zo breed mogelijk in kaart te brengen.

In verband met deze stage heb ik voor zes maanden een volledig gemeubileerde kamer gehuurd in Markt058 in Leeuwarden,  een studentenwooncomplex met 500 woningen in het voormalige Aegon-gebouw. Hier heb ik het goed naar mijn zin, alles wat ik nodig heb zit dichtbij.

Wat ik hierna ga doen weet ik nog niet zeker, misschien ga ik nog een master doen, misschien vind ik een leuke baan. Stage lopen bij het CEW is wat mij betreft zeker een aanrader. De student staat hier echt voorop en je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons