Stageplek Hbo Communicatie

Gezocht: contenttijger die niet bang is voor water

Ben jij een kei in alles wat met video, (web)content en social media te maken heeft? En wil je jouw skills inzetten om de wereld te helpen verbeteren? Kies dan voor een stage bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW), op WaterCampus Leeuwarden. Samen met bedrijven en hogescholen bedenkt, onderzoekt en test het CEW innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel. Voor de tientallen projecten die het CEW jaarlijks uitvoert, zijn veel studenten nodig en die moeten natuurlijk enthousiast gemaakt worden!

Daarom zoeken wij:
Een gemotiveerde communicatiestudent die ons kan helpen met het (online) vertellen over ons werk en het belang van watertechnologie.

Wat verwachten we van jou?

  • een vlotte pen;
  • skills voor video editing;
  • feeling met social en online;
  • een positieve instelling;
  • veel zelfstandigheid;
  • goede mondelinge en liefst ook schriftelijke beheersing van de Engelse taal.

Je komt bij het CEW terecht in een internationaal team van medewerkers en studenten. Samen met de studenten die onderzoek doen, maak je content over het werk van het CEW. Hiermee train je je communicatievaardigheden en leer je en passant veel over watertechnologie. De ene keer sta je bij een proefopstelling in het Waterapplicatiecentrum, de andere keer bij een Aquaduct waar zout kwelwater opborrelt of op een moerasdak waar water gezuiverd wordt met planten. Daarnaast is er volop gelegenheid om te helpen met alle voorkomende communicatiewerkzaamheden, zoals het maken van nieuwsbrieven, het schrijven van persberichten, het ontwikkelen van brochures en het ondersteunen bij evenementen, zowel voor het CEW als WaterCampus-breed. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de marketing- & communicatieadviseur.

Iets voor jou? Neem dan contact op met Tjeerd Rintjema via t.rintjema@cew.nl of bel 058 2100919.

Benieuwd naar onze
medewerkers?

Lees meer

Bezoekadres

Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden

058-2100919
info@cew.nl

Postadres

Postbus 1113
8900 CC Leeuwarden

Volg ons